Nordiske PERLER

7 OPPLEVELSER FOR BARNA: Sommerens helter 7 OPPLEVELSER FOR BARNA: Sommerens helter

(NORGE, SVERIGE, FINLAND OG DANMARK) Bli med på besøk hos Pippi, Emil, kaptein Sabeltann, Hakkebakkeskogen, Kardemomme by, Mummitrollet og Solan og Ludvig. Av Øyvind Risvik.

 


VESTLIA RESORT: Grete Roede Camp - en kickstart for kropp og sjel VESTLIA RESORT: Grete Roede Camp - en kickstart for kropp og sjel

(GEILO) 5. - 7. mai arrangeres Grete Roede Camp på Vestlia Resort på Geilo. En helg for alle som vil lære mer om livsstilsendring og bli proppfull av energi.  Grete Roede Camp er avsluttet. Av Øyvind Risvik.


 


LYSEBU: Kongsgården i Holmenkollåsen LYSEBU: Kongsgården i Holmenkollåsen

NORDISKE PERLER ANBEFALER
(OSLO) Kjøkkenet på Lysebu legger sjelen sin i å levere de aller beste rettene. Her er fire av deres beste oppskrifter. 2. april starter de kokkeskole for barn. Av Øyvind Risvik.

 


ØRJAN JOHANNESSEN: Verdens beste kokk til Vestlia ØRJAN JOHANNESSEN: Verdens beste kokk til Vestlia

(GEILO) 22. februar kommer Bocuse D`Or-vinneren Ørjan Johannessen og musikerne Heine Totland og Gisle Børge Styve til Vestlia Resort på Geilo. Opplev verdens beste kokkekunst, få servert hans beste 4-retters middag og få underholdning, god vin og masse hygge. Ørjan Johannessens gourmetweekend på Vestlia Resort er avsluttet. Av Øyvind Risvik.

 


GAMMEL MØNT: Claus Christensens mattempel GAMMEL MØNT: Claus Christensens mattempel (KØBENHAVN) Claus Christensen omtaler sitt kjøkken i Restaurant Gammel Mønt som anarkistisk, takk og lov for det, her hersker det ingen regler. Menyen kommer han på alt etter hva han finner av råvarer på vei til jobben. Av Øyvind Risvik. 


NORDSJÆLLAND: Øyvinds danske paradis NORDSJÆLLAND: Øyvinds danske paradis (TISVILDELEJE) Øyvind Risvik er en gladambassadør for Nordsjælland i Danmark. Oppgaven hans er å spre gode ord om det danske området, og det har han slett ingen problemer med. Artikkelen har tidligere stått på trykk i Byavisa Drammen. Tekst og foto: Bente Wemundstad. 


SPAHOTELL NÅDENDAL: Der vi lukker hverdagen ute SPAHOTELL NÅDENDAL: Der vi lukker hverdagen ute (NÅDENDAL I FINLAND) På Spahotell Nådendal i Finland åpner vi sinnet, nyter den milde havvinden, suset i tretoppene, med Kleopatras bad, boblebad og deilig massasje. 


KOGEBOG FRA KONGERNES NORDSJÆLLAND: Lekker mat på den danske riviera KOGEBOG FRA KONGERNES NORDSJÆLLAND: Lekker mat på den danske riviera (NORDSJÆLLAND) Kogebog fra Kongernes Nordsjælland er en vakker matbok fra det fortryllende Danmark. Her er 5 av de beste oppskriftene. Av Øyvind Risvik. 


REYKJAVIK: Den blå lagune helbreder REYKJAVIK: Den blå lagune helbreder

(REYKJAVIK) Svovellukten stikker i nesen. Det blå vannet i Den blå lagune er en vidunderlig gave til den som er gjest på Island og vil bli helbredet. Av Øyvind Risvik. 


VERTSHUSET RØROS: Smaken av Bergstaden VERTSHUSET RØROS: Smaken av Bergstaden
NORDISKE PERLER ANBEFALER

(RØROS) Malmhistorien hvisker i veggene og roper høylytt utenfor vinduene. Inne gir Vertshuset Røros oss en helt unik matopplevelse. 

 


JULENS BESTE LUTEFISK: En hel nasjons lidenskap JULENS BESTE LUTEFISK: En hel nasjons lidenskap (OSLO) Lutefisken er en nødvendighet når vi nærmer oss julen. Her er de 5 beste lutefiskrestauranten i Oslo - og den aller beste lutefiskoppskriften. Av Øyvind Risvik. 


TO ROM OG KJØKKEN I TRONDHEIM: Tre rom som forfører TO ROM OG KJØKKEN I TRONDHEIM: Tre rom som forfører

NORDISKE PERLER ANBEFALER
(TRONDHEIM) Nøkkelen til restauranten To rom og kjøkkens suksess er gode og lokale råvarer, suverent håndverk, deilige smaker og viner som gir de trondheimske englene vinger. Av Øyvind Risvik

 


BARDØLA PÅ GEILO: Vestlia kjøper Bardøla BARDØLA PÅ GEILO: Vestlia kjøper Bardøla (GEILO) Med Bardøla på Geilo får vi et svært veldrevet konsept med rik historie, kultur, lokale mattradisjoner og mange trofaste gjester med på laget, sier direktør Roger Espeli. 


KAFFESTUGGU: Historisk på Røros KAFFESTUGGU: Historisk på Røros
NORDISKE PERLER ANBEFALER

(RØROS) Kaffestuggu er en av Røros` aller beste restauranter – med bergmannens historie i veggene og bergmannens mat på bordet.

Av Øyvind Risvik. 


JON HØSØIEN: Røros-entusiasten JON HØSØIEN: Røros-entusiasten

(RØROS) I bergstaden Røros opplever Jon Høsøien at historien «kviskre» i veggene. Vær med til en av verdens spektakulære byer. Røorskjenner Jon Høsøien viser oss rundt.

 


NORGES 5 BESTE SPA: Vann mot stress NORGES 5 BESTE SPA: Vann mot stress

(NORGE RUNDT) På SPA kan folk slappe av sammen med arbeidskolleger, gode venner, samboer eller ektefeller. De ønsker alle en felles opplevelse. Her er Norges 5 beste spa. Av Øyvind Risvik

 


4 H. C. ANDERSEN-SLOTT PÅ FYN: Eventyrslottene 4 H. C. ANDERSEN-SLOTT PÅ FYN: Eventyrslottene

(FYN I DANMARK) Fyn er Danmarks vakre og blide øy. Bli med på en rundtur i H. C. Andersens fotspor, til noen av Nordens vakreste og mest fargerike slott, til eventyrdikterens danske eventyrrike. Av Øyvind Risvik.

 


VESTERBRO: Københavns bankende hjerte VESTERBRO: Københavns bankende hjerte

(KØBENHAVN) På Absalon Hotel i København finner du enkel og grei gjestfrihet og en personlig service som ligger hakket over det forventede. Hotellet ligger midt i hjertet av byen, med kort avstand til byens spennende tilbud. Av Øyvind Risvik.

 


«« First |1 2 3 4 5 | Next › Last ››   

VisitDRAMMEN

Besøksadr: Grønland 57, 3045 Drammen

Postadr: Betzy Kjelsbergsvei 244 B, 3028 Drammen. 

Tlf 977 50 909 - post@visitdrammen.no

Redaksjonen

Øyvind Risvik 

Telefon + 47 909 11 326 
mail@risvikmedia.no

Annonser

Geir Dahl

Telefon + 47 950 74 851

post@visitdrammen.no


Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Visit Media AS

Tlf 977 50 909

Epost post@visitdrammen.no
Web visitdrammen.no