Nordiske PERLER

SEM GJESTEGÅRD: Idyllen ved vannet SEM GJESTEGÅRD: Idyllen ved vannet (ASKER) Sem Gjestegård har konferanselokaler for 2 og opp til 140 personer. Med sine gule gjesterom skal det også være et lunt krypinn etter en hard arbeidsdag.  


REFSNES GODS: Med gjestene i sentrum REFSNES GODS: Med gjestene i sentrum (JELØYA VED MOSS) Det er herskapelig på Refsnes Gods på Jeløya utenfor Moss. Å legge kurs og konferanse til en kopi av Downtown Abbey gir både genuin historie, sjarme, innhold, mening - og resultater. 


ENGØ GÅRD: Stemning i skjærgården ENGØ GÅRD: Stemning i skjærgården (TJØME) Engø Gård er en helhetsopplevelse både faglig, gastronomisk og sosialt. Omgivelsene og atmosfæren skaper en enestående stemning som både gjester og vertskap vil minnes med glede. 


HOTEL KONG ARTHUR: Møter i København HOTEL KONG ARTHUR: Møter i København (KØBENHAVN) Hotel Kong Arthur i København har et tre etasjers konferansesenter. Her det plass til alt og alle, fra de små intime møtene til de store arrangement. 


BRØNDUMS HOTEL: Skagens perle BRØNDUMS HOTEL: Skagens perle

(SKAGEN) Skagen er et av Danmarks vakreste steder, med en intens blå horisont, vakre strender, frodige blomsterbed, gule romantiske Skagen-hus, Skagenmalerne, et himmelsk lys - og Brøndums Hotel. 

 


MARIENLYST STRANDHOTEL: Historisk vingesus på kanten av Øresund MARIENLYST STRANDHOTEL: Historisk vingesus på kanten av Øresund
(HELSINGØR) Det er historisk vingesus over konferansehotellet Marienlyst utenfor Helsingør i Danmark. Her sitter vi i makelige stoler og ser rett ut på Øresund. Vakkert er det.
 


FARRIS BAD: Lekent i sjøkanten FARRIS BAD: Lekent i sjøkanten (LARVIK) Refresh your business er et helhetlig møtekonsept tilrettelagt for gode prestasjoner hvor Farris Bad ønsker å inspirere til kreativitet og lekenhet. 


LOSBY GODS: Midt i historien LOSBY GODS: Midt i historien (SKÅRER I AKERSHUS) Losby Gods skreddersyr gjerne et opphold for deg og dine kolleger med aktiviteter, møterom og værelser – enten dere er en liten eller en stor gruppe. 


DFDS SEAWAYS: Konferanse til sjøs DFDS SEAWAYS: Konferanse til sjøs (OSLO) DFDS Seaways skreddersyr turen og konferanser etter behov og ønsker, og sørger for at alt er i orden når avreisedagen kommer.  


ROGER ESPELI: Det er godt å leve på Geilo ROGER ESPELI: Det er godt å leve på Geilo (GEILO) Hotelldirektør Roger Espeli på Vestlia Resort, Highland Lodge og Bardøla Høyfjellshotell har en viktig jobb, å binde alle aktivitetene sammen. – Det er gøy når vi når våre mål, sier han. 


GAMLE HUMLEBÆK KRO: Jane av Humlebæk GAMLE HUMLEBÆK KRO: Jane av Humlebæk

(HUMLEBÆK) Over hustaket på Gamle Humlebæk Kro vaier Dannebrog sin glade hilsen og Jane Krensler ønsker velkommen inn til Dronningens lune fiskefilet og Godsherrens epleterte. 19. september 1740 ga Christian 6. Gamle Humlebæk Kro sin bevilling under kongelig hånd og segl. Av Øyvind Risvik

 


MALIN ARNTSEN: Husfruen på Rødøy MALIN ARNTSEN: Husfruen på Rødøy

(RØDØY) Malin Arntsen har skapt en av Norges vakreste perler, vertshuset Klokkergården på Rødøy. Her er hennes fantastiske historie. Av Øyvind Risvik.

 


5 ROMANTISKE SLOTT I NORDEN: Malerisk med tårn 5 ROMANTISKE SLOTT I NORDEN: Malerisk med tårn

SOMMER I NORDEN

(SVERIGE OG DANMARK) Slottene i Danmark og Sverige har en duft av den store verden. Her kan du bo som en dronning og spise som en konge. Bli med til de 5 mest fantastiske slottene i Norden. Av Øyvind Risvik.

 


SANKT HELENE FERIECENTER: Sommer i Tisvildeleje SANKT HELENE FERIECENTER: Sommer i Tisvildeleje

SOMMER I DANMARK

(TISVILDELEJE) Nyt sommeren på Sankt Helene, et av Danmarks vakreste feriesentre. Det ligger på Den Danske Riviera på Nordsjælland i Danmark, der hvor det blå havet og de gule åkrene er kulisser. Av Øyvind Risvik.

 


H. C. ANDERSEN: Eventyrdikteren H. C. ANDERSEN: Eventyrdikteren

SOMMER I DANMARK

(ODENSE) En merkelig mann denne H. C. Andersen. Høy, feminin, skranglete og tynn som en fyrstikk. Han var en komisk og genial eventyrfigur. Bli med til eventyrdikterens hjemby Odense. Av Øyvind Risvik.

 


LIDENSKAPENS KØBENHAVN: Verdens lykkeligste by LIDENSKAPENS KØBENHAVN: Verdens lykkeligste by

(KØBENHAVN) Danskene er kåret til verdens lykkeligste folk. Det skjønner vi når vi kommer til København. Av Øyvind Risvik.

 


TOVE VOSS: Reiselivs-dronningen TOVE VOSS: Reiselivs-dronningen

(OSLO) Hun kunne vært pensjonist for mange år siden, men som 72-åring startet hun en helt ny bedrift. Nå er Tove Voss direktør for suksessen Vista Travel. Og den suksessen gjør godt - den holder henne ung. Av Øyvind Risvik.

 


ÅRETS NÆRINGSPRIS: Godt samarbeid på Geilo ÅRETS NÆRINGSPRIS: Godt samarbeid på Geilo

(GEILO) Geilogruppen er tildelt Årets Næringspris 2017. Roger Espeli og Pål Georg Gundersen fikk prisen for måten de løfter Geilo frem som et av Norges viktigste reisemål. Av Øyvind Risvik.

 


TISVILDELEJE. Kuldesjokk og skrik og skrål TISVILDELEJE. Kuldesjokk og skrik og skrål

(TISVILDELEJE) Mitt første sommerbad i Tisvildeleje. I full galopp, dukk ned og opp igjen. Det tok ti sekunder og foregikk ikke uten skrik og skrål. Nå gruer jeg meg allerede til neste sommer. Av Øyvind Risvik.

 


GÖTA KANAL: En trolsk svensk verden GÖTA KANAL: En trolsk svensk verden

NORDISKE PERLER ANBEFALER
(GÖTA KANAL) Som et blått vakkert bånd snor Göta Kanal seg gjennom det svenske landskapet. Det er så vi hører Evert Taube synge «Kalla den änglamarken eller himlajorden om du vil» i det fjerne. Av Øyvind Risvik.

 


«« First |1 2 3 4 5 | Last ››   

VisitDRAMMEN

Besøksadr: Grønland 57, 3045 Drammen

Postadr: Betzy Kjelsbergsvei 244 B, 3028 Drammen. 

Tlf 977 50 909 - post@visitdrammen.no

Redaksjonen

Øyvind Risvik 

Telefon + 47 909 11 326 
mail@risvikmedia.no

Annonser

Geir Dahl

Telefon + 47 950 74 851

post@visitdrammen.no


Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Visit Media AS

Tlf 977 50 909

Epost post@visitdrammen.no
Web visitdrammen.no