Nordiske PERLER

TOFTA HERRGÅRD: Den svenske vestkystens perle TOFTA HERRGÅRD: Den svenske vestkystens perle

NORDISKE PERLER ANBEFALER

(VEST-SVERIGE) Tofta Herrgård har en unik nærhet til den svenske skjærgården, havet og de vakre blomsterengene. Kjøkkensjef David Jorehed gir deg noen av sine beste herregårdsoppskrifter. 

 


OVE OLSEN. Mat er minner og gode følelser OVE OLSEN. Mat er minner og gode følelser (KØBENHAVN) Det er morsomt å lage stekt gåselever, vaktelsuppe og carpaccio. Men det er barndommens smakfulle retter som gir den helt spesielle smaker - av minner og gode følelser, sier kjøkkensjef Ove Olsen. Her er tre av hans beste oppskrifter. 


GULLMARSSTRAND: Havets meny på Restaurant G GULLMARSSTRAND: Havets meny på Restaurant G

(GULLMARSSTRAND) I Restaurant G serverer kjøkkensjefen Markus Rönnqvist sine velsmakende retter. I hans dunkle restaurant, med gjenskinn av fiskebåtenes lanterner og lysene fra Lysekil på den andre siden av Gullmarsstrandfjorden, er maten og utsikten spektakulær. 

 


MIKAEL FORSELIUS: Det gode liv på Røros MIKAEL FORSELIUS: Det gode liv på Røros

NORDISKE PERLER ANBEFALER

(RØROS) Da Mikael Forselius var hotell- og restaurantdirektør på Røros visste han hva god mat var. I boken Matauk har han samle gode historier og opplevelser ute i naturen. Det er det blitt mange gode oppskrifter av. Her er fem av dem. Mikael Forselius ble fom 2017 ansatt som ny hotelldirektør på Britannia Hotel i Trondheim.

 


KØBENHAVN: Vanvidd i Tivoli KØBENHAVN: Vanvidd i Tivoli (KØBENHAVN) En het dansk dag i Tivoli i København. Barndommens eventyrverden om igjen. Spøkelsestog, rutsjebaner, flyvende koffert, radiobiler, vikingskip og tivoligarde. Vi blir aldri lei det. 


VESTLIA RESORT: Helse og velvære med Ingrid VESTLIA RESORT: Helse og velvære med Ingrid (GEILO) Helse og velvære 6. - 8. september 2019. Unn deg en flott helg på Vestlia Resort på Geilo med Ingrid Kristiansen og Audun Myskja. Helgen byr på masse inspirasjon, nyttige foredrag og god og sunn mat. Dette blir en helsebringende helg med trening for både kropp og sinn! 


KLOKKERGÅRDEN PÅ RØDØY: Smaken av Helgelands-kysten KLOKKERGÅRDEN PÅ RØDØY: Smaken av Helgelands-kysten

(RØDØY) Gjestgiveriet Klokkergården på Rødøy er kjent for sine kamskjell, sin kveitebiff på planke og en delikat kompott av bær som Malin Arntsen har plukket rett utenfor kjøkkenvinduet. Det ble et måltid jeg aldri vil glemme. Av Øyvind Risvik.

 


AASGÅRDSVOLLEN: Inger – dronninga på setra AASGÅRDSVOLLEN: Inger – dronninga på setra

NORDISKE PERLER ANBEFALER

(RØROS). Inger Aasgård er budeie på Aasgårdsvollen - en av de vakreste plassene i landet - på  Røros.

 


RINGNES GÅRD: Spennende Krøderen RINGNES GÅRD: Spennende Krøderen (KRØDEREN) Området under Norefjell og rundtomkring den vakre innsjøen Krøderen i Buskerud er full av spennende og eventyrlige opplevelser. Her finner du den vakre herregården Ringnes Gård, høyfjell, golfbaner, veterantog og nye og gamle kunstnere. 


VESTLIA RESORT: Påske med Jan Eggum - og Skarverennet VESTLIA RESORT: Påske med Jan Eggum - og Skarverennet (GEILO) Vestlia Resort på Geilo får storbesøk i påsken. Palmesøndag, 14. april, holder Jan Eggum konsert. På scenen oser han av mer humor, varme og livserfaring enn de fleste. Klikk deg videre og bestill årets påskeferie - og billett til årets påskekonsert. Husk: 26. - 28. april går Skarverennet av stabelen. Husk å bestille rom. 


RINGNES GÅRD: Kurs, seminarer, selskaper – og bryllup RINGNES GÅRD: Kurs, seminarer, selskaper – og bryllup (KRØDEREN) Ringnes Gård er en annerledes herregård med fokus på familiearrangementer som konfirmasjon, minnestunder, barnedåp og bryllup, kick off, firmafester, sommerfester, julebord, kurs og konferanser. 


TUVA THORSON: Ulvemamman på Langedrag TUVA THORSON: Ulvemamman på Langedrag

(NESBYEN) Tuva Thorson på ulveparken Langedrag er en av Norges modigste kvinner. Hun er venn med to voksne ulver. Her er programmet for påskens aktiviteter på Langedrag.

 


RINGNES GÅRD. Herregården under Norefjell RINGNES GÅRD. Herregården under Norefjell (KRØDEREN) Ringnes Gård disponerer inntil 42 senger fordelt på hotellrom og flotte hytter, i vakre og herskapelige omgivelser under Norefjell. Den vakre herregården ved Krøderen i Buskerud passer seg ypperlig for kick-off, kurs- og møtevirksomhet – og bryllup. 


VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Unik matopplevelse VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Unik matopplevelse
(BÆRUM) Værtshuset Bærums Verk i Lommedalen er et ukomplisert sted, med menyer som det er vanskelig å glemme. Værtshuset Bærums Verk er lett å like. Enten det er en kurs- og konferanse-gruppe, et bryllupsfølge, konfirmasjon, barnedåp eller private familiemiddager sammen med de du er glad i. 
 


VÆRTSHUSET BÆRUMS VÆRK: Vinn middag for to på vertshuset VÆRTSHUSET BÆRUMS VÆRK: Vinn middag for to på vertshuset (BÆRUM ) KONKURRANSE. Vinn gourmetmiddag for to på en av Norges beste restauranter, Værtshuset Bærums Verk. Svar riktig på vårt enkle spørsmål og vær med på den spennende trekningen. Når ble Værtshuset Bærums Verk oppført? Gevinstens verdi: kr 1.330. 


JAN THOMAS: Bli freshet opp på Vestlia Resort JAN THOMAS: Bli freshet opp på Vestlia Resort

(OSLO) Han bruker kjærligheten for å komme seg opp og frem i livet. Men stylisten Jan Thomas er også en tøff arbeidsgiver, som ansetter folk, for så å kvitte seg med dem om de ikke duger. - Det låter brutalt, men sånn er livet, sier han. Bli med Jan Thomas og Christopher Mørch Husby på jentetur til Geilo, 10. - 12. mai 2019.

 


HOLMSBU Badehotell HOLMSBU Badehotell

(HURUM) Holmsbu Badehotell ligger vakkert til i det idylliske tettstedet Holmsbu i Hurum kommune. Det tradisjonsrike hotellet med røtter tilbake til 1880-årene har 80 sengeplasser fordelt på 36 flotte hotellrom, konferanserom, selskapslokaler, bar og restaurant og er nylig totalrenovert. 

 


SORIA MORIA: Eventyrlig på Oslos tak SORIA MORIA: Eventyrlig på Oslos tak (OSLO) Soria Moria hotell og konferansesenter er til for de som ønsker å komme opp i høyden, opp fra Oslo sentrum. Her er det 156 rom og plass fra 2 til 280 konferansedeltagere. 


VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Klassisk og tidløs konferanse VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Klassisk og tidløs konferanse (BÆRUM) Det var en gammel drøm som gikk i oppfyllelse da Ulla O. og hennes ektemann, kokken Bob Laycock, sommeren 2000 overtok som vertskap på Værtshuset Bærums Verk utenfor Oslo. Nå er stedet at av Norges aller beste mat- og konferansesteder. 


VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Velkommen til 8. mars-feiring (fulltegnet). VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Velkommen til 8. mars-feiring (fulltegnet). (BÆRUMS VERK). FULLTEGNET. 8. mars vil VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK feire Kvinnedagen med å servere en gourmetmiddag og besøk av tre fantastiske kvinner, vinprodusenten Heidi Schröck, designeren Pia Erlund og Trine Godager hos Verket Blomster Binderi.  


«« First |1 2 3 4 5 | Last ››   

VisitDRAMMEN

Besøksadr: Grønland 57, 3045 Drammen

Postadr: Betzy Kjelsbergsvei 244 B, 3028 Drammen. 

Tlf 977 50 909 - post@visitdrammen.no

Redaksjonen

Øyvind Risvik 

Telefon + 47 909 11 326 
mail@risvikmedia.no

Annonser

Geir Dahl

Telefon + 47 950 74 851

post@visitdrammen.no


Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Visit Media AS

Tlf 977 50 909

Epost post@visitdrammen.no
Web visitdrammen.no