Nordiske PERLER

VESTLIA RESORT: Høsten på Geilo VESTLIA RESORT: Høsten på Geilo (GEILO) Et høstopphold på VESTLIA RESORT er årets høydepunkt på Geilo. Det er hotellet for de gode opplevelsene, for deilig høyfjellmat, høyfjellsmoro, høyfjellsaktiviteter og lange turer innover fjellområdene rundt Geilo. Her kan vi også sitte i solveggen, med utsikt mot vakre vidder, Hallingskarven og Ustedalsfjorden. Geilo har en natur som både lokker og blender. 


HUSMANNS VINSTUE: En brun frokostperle i København HUSMANNS VINSTUE: En brun frokostperle i København

NORDISKE PERLER ANBEFALER
(KØBENHAVN) Husmanns Vinstue er en av de mest erkedanske og tradisjonsrike frokostrestaurantene i København. Men den er den aller beste. Her nyter jeg sild og snaps og smørrebrød til jeg ikke orker mer. Men først litt historie…

 


VESTLIA RESORT: Stetten vinfestival – en helg full av deilige smaker VESTLIA RESORT: Stetten vinfestival – en helg full av deilige smaker (GEILO) 27. - 29. september. Stetten Vinfestival på Geilo er en langhelg for livsnytere og de som elsker gode smaker. VESTLIA RESORT får besøk av flere av de aller fremste ekspertene på mat og vin. 


VESTLIA RESORT: La deg forføre av norsk kunst VESTLIA RESORT: La deg forføre av norsk kunst (GEILO) 13. – 15. september 2019. Velkommen til en uforglemmelig weekend spekket med inspirerende foredrag om arkitektur, kunst og antikviteter. På Vestlia Ressort på Geilo får du I tillegg god mat og møte med kulturinteresserte mennesker. Det er tid for kunstweekenden La deg forføre av norsk kunst. Meld deg på her. 


TISVILDELEJE: Vinn opphold på Sankt Helene Feriecenter TISVILDELEJE: Vinn opphold på Sankt Helene Feriecenter (TISVILDELEJE) Vil du vinne tre danske deilige feriedager 13. – 15. juli? Et ferieopphold på Danmarks beste feriested Sankt Helene Feriecenter i Tisvildeleje på Nordsjælland kan bli ditt. LIK og DEL og SVAR riktig på vårt enkle spørsmål og vær med på den spennende trekningen. Gevinstens verdi: dkr 4.580. Siste konkurransedag: 15. juni 2019. Den heldige vinner av ferieopphold på Sankt Helene Feriecenter i Tisvildeleje i Danmark, ble Wenche Irene Aasland i Drammen. Konkurransen er avsluttet. 


VESTLIA RESORT. Fjell-konferanse på Geilo VESTLIA RESORT. Fjell-konferanse på Geilo (GEILO) Vestlia Resort er Geilos største konferansesenter, i et av Norges vakreste naturområder. Det er det perfekte stedet for kick off, event, seminarer, selskaper - og bedriftskurs. Det er utgangspunktet for nye og friske ideer. Vestlia Resort er den perfekte konferansedestinasjonen uansett om man er 2 eller 650 deltagere. 


VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Smaken av sommer VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Smaken av sommer (BÆRUMS VERK) Værtshuset Bærums Verk er en perle av en restaurant. Her får du den ekte smaken av sommer. Her er det hjerterom, historie i veggene og – en av Norges beste menyer. På Værtshuset Bærums Verk regjerer Ulla og Bob Laycock - sammen med mange dyktige servitører og kokker..  


RINGNES GÅRD: Tom Vaagbøs sommer-smaker RINGNES GÅRD: Tom Vaagbøs sommer-smaker (KRØDEREN) På kjøkkenet på Ringnes Gård, herregården under Norefjell, regjerer Tom Vaagbø. Han har fokus på kortreist mat. - Jeg er mye ute i skog og mark selv og plukker og høster ville vekster som jeg bruker i matlagingen. Ringnes Gård er den ideelle herregården for konferanser, selskap, bryllup og matopplevelser. Her finner du flere av kjøkkensjefens sommeroppskrifter. 


FRODE AGA: Kokken på Geilo FRODE AGA: Kokken på Geilo (GEILO) I 1988 kom stjernekokken Frode Aga til Geilo og startet den romantiske stjernerestauranten Hallingstuene. Han har både humor og gourmet på menyen.  


SANKT HELENE: Sommer i Tisvildeleje SANKT HELENE: Sommer i Tisvildeleje

NORDISKE PERLER ANBEFALER

(TISVILDELEJE) Hvorfor sommerhus når du kan få egen ferieleilighet på Sankt Helene? Her bor du på Den Danske Riviera på Nordsjælland i Danmark, der hvor det vakre blå havet og de gule åkrene er kulisser. 

 


HURTIGRUTESKIPET VESTERÅLEN: Smaken av verdens vakreste sjøreise HURTIGRUTESKIPET VESTERÅLEN: Smaken av verdens vakreste sjøreise

(NORD-NORGE) Menyen på Hurtigruteskipet Vesterålen er like viktig som utsikten, havet, lyset, fjordene og fjellene. Her er fire av kjøkkensjef Roger Danielsens beste oppskrifter. 

 


GJØL KRO: Den berømte ålekroen GJØL KRO: Den berømte ålekroen

(GJØL) Jeg gjør det hver sommer. Jeg gjorde det i sommer igjen. Jeg henter opp igjen en dansk roman jeg aldri blir ferdig med, Fiskerne av Hans Kirk.

 


KAREN BLIXEN: Dronning av Rungstedlund KAREN BLIXEN: Dronning av Rungstedlund (RUNGSTEDLUND) På bordene står vakre blomsteroppsatser, de reneste kunstverk, med hageblomster, ville blomster og vekster funnet i kjøkkenhagen. Tross alt det vakre. Den danske forfatteren Karen Blixen var et menneske merket av livet. 


CAROLINE SCHØNING: Det italienske mat-eventyret CAROLINE SCHØNING: Det italienske mat-eventyret (ITALIA) Caroline Schøning fant kjæresten Maurizio – og sin egen restaurant - på den italienske riviera. Det ble starten på et mateventyr. Nå driver hun matbloggen Carolines gourmet i Torino. 


HOTEL SKT. PETRI: Ordinær luksus i København HOTEL SKT. PETRI: Ordinær luksus i København

(KØBENHAVN) Hotel Skt. Petri i København har en deilig utsikt mot pittoreske bakgårder, Rundetårn og Tivoli. Det er raust om vinteren og vidunderlig om sommeren. Beklageligvis skjemmes det hele av en iherdig renovering. Og hotellet var såsomså. For noen år siden var Tobias Jilsmark kjøkkensjef. Han serverte de deiligste italienskinspirerte retter. Se hans oppskrifter.

 


ARNE BRIMI: Mattempelet Vianvang ARNE BRIMI: Mattempelet Vianvang (VIANVANG) 700 meter opp en bratt bakke og rundt en sving dukker kokken Arne Brimis matparadis Vianvang opp. Han vil ikke at gjesten skal reise tomhendt hjem, de skal lære noe helt spesielt om mat – og om livet. 


GRØNOLEN FJELLGÅRD: Paradiset på Beito GRØNOLEN FJELLGÅRD: Paradiset på Beito (BEITO) Ved foten av ville og vakre Jotunheimen ligger Grønolen Fjellgård. Her regjerer Øyvind og Tor Erik Grønolen. Øyvind er kokken, og i de velsmakende rettene hans finner vi råvarer som vokser rett utenfor kjøkkenvinduet. 


VASETSTØLEN: Smaken av fjell og vidde VASETSTØLEN: Smaken av fjell og vidde

(VASET I VALDRES) Vasetstølen er kjent for sin hjemmelagde mat. Fjellørreten serverer de rett fra fjellvannet, rein fra Valdresfjellene og lam av villsau som beiter på Vasetstølen. Det er smak av både fjell og vidde her i Valdres.

 


SPAHOTELL NÅDENDAL: Gourmet på finsk spa SPAHOTELL NÅDENDAL: Gourmet på finsk spa (NÅDENDAL I FINLAND) På Spahotell Nådendal bruker kjøkkensjef Jarno Saarinen det aller beste han kan hente fra åkeren, skogen, fra jakt og fiske, fra gjedde til sjøørret, fra skogsbær til lokale poteter.  


VARBERGS KUSTHOTELL: Helse gjennom vann og mat VARBERGS KUSTHOTELL: Helse gjennom vann og mat

(VARBERG) Varbergs Kusthotell klarer å holde på det klassiske spa-konseptet, helse gjennom vann, som ikke bare er nytelse, men også helsebringende.

. 


«« First « Previous |1 2 3 4 5 | Last ››   

VisitDRAMMEN

Besøksadr: Grønland 57, 3045 Drammen

Postadr: Betzy Kjelsbergsvei 244 B, 3028 Drammen. 

Tlf 977 50 909 - post@visitdrammen.no

Redaksjonen

Øyvind Risvik 

Telefon + 47 909 11 326 
mail@risvikmedia.no

Annonser

Geir Dahl

Telefon + 47 950 74 851

post@visitdrammen.no


Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Visit Media AS

Tlf 977 50 909

Epost post@visitdrammen.no
Web visitdrammen.no