Nettmagasinet FRIMINUTT

LEVI HENRIKSEN: Nær mine egne følelser LEVI HENRIKSEN: Nær mine egne følelser

(DRAMMEN) Årets Levi Henriksen-bok heter «Så langt hjemmefra, så nær der jeg bor». Først ble han refusert 87 ganger før han skrev 25 bøker. Suksessen kom og nå er han en av mine favoritt-forfattere. 

 


DET NORSKE TEATRET: David Bowie og brutal-vakre Lazarus DET NORSKE TEATRET: David Bowie og brutal-vakre Lazarus (OSLO) Forestillingen Lazarus med David Bowies sanger og Enda Walshs tekst, ble en brutalvakker og uforutsigbar festaften på Det Norske Teatret. Det ble en kveld full av mennesker med frynsete sjeler – og et ørlite gnist av håp. Lazarus blir spilt hele høsten og frem til februar 2020.  


RUNE KLØVTVEIT: Bilen er min frihet RUNE KLØVTVEIT: Bilen er min frihet

(DRAMMEN) Den dagen han satte seg bak et bilratt igjen, var et stort under. – Jeg trodde jeg hadde mistet alt, sier liergutten Rune Kløvtveit som ble 69 prosent brannskadd og mistet begge bena. - Psykisk betyr bilen alt for meg, den er lykke og frihet. 

 


HVEM TROR DU AT DU ER? Min far - fattig-gutten i Risvika HVEM TROR DU AT DU ER? Min far - fattig-gutten i Risvika

(RØDØY PÅ HELGELAND) Bli med til husmannsplassen Risvika på Rødøy. Her vokste de opp med sorg og sykdom, mine besteforeldre, min far Ragnvald og hans 21 søsken. Det var et umenneskelig, intenst og tøft liv. .

 


OSLO NYE TEATER: Ønsker meg tilbake til mine briljante venninner OSLO NYE TEATER: Ønsker meg tilbake til mine briljante venninner (OSLO) Elena Ferrante har skapt et storverk om vennskap mellom kvinner. Om vennskap i tykt og tynt. Det har Oslo Nye Teater lykkes med å fortelle videre. Siste forestilling er 19. oktober. 


SOLFRID HEIER: Med Kleopatra på biltur. SOLFRID HEIER: Med Kleopatra på biltur. (OSLO) 21. oktober 2019 på GAMLA – Konsert & Scene i Oslo. I en alder av 74 år har Solfrid Heier premiere på forestilling KLEOPATRA PÅ BILTUR, en humoristisk forestilling om nysgjerrighet, selvutvikling, pyramider og vafler. - Jeg spiller rollen som Vivi, en åpen og fordomsfri kvinne som til tider tipper over i ren begeistring og i originale løsninger. Billetter HER. 


ARNULF PAULSEN: Høggern-legenden tar farvel ARNULF PAULSEN: Høggern-legenden tar farvel

(GJØVIK). Han er den mest tørrvittige karen jeg vet om. Det fule blinket i øyet er der hele tiden. Og det er vel det som har gjort ham så populær i Vazelina Bilopphøggers, denne totenhumoren. Etter 40 år på scenen inviterer gutta i Vazelina Bilopphøggers til jubileums- og avskjedskonsert i Oslo Spektrum - 21. mars 2020. Nå også med ekstrakonsert. Jeg intervjuet selveste «høggern» ved bredden av innsjøen Mjøsa. 

 


GERD «GT-SARA» THOREID: Jeg vitset meg til suksess GERD «GT-SARA» THOREID: Jeg vitset meg til suksess

(EIDSVOLL) 17. september 2019 fyller GT-Sara 95 år. 83 år gammel debuterte hun. Med sang og godt humør slo Gerd Thoreid gjennom som GT-Sara. Suksessen var at hun aldri øvde. Nå er GT-Sara 95 år og like fresk i farta. Du så henne synge "vil ni se en stjärna" på TV-programmet Trygdekontoret for en stund siden.

 


ANNE MARIT JACOBSEN: Et fyrverkeri til Drammen ANNE MARIT JACOBSEN: Et fyrverkeri til Drammen (OSLO) Det er kjærlighet gjennom hele forestillingen «Jacobsen, værsågod!» med Anne Marit Jacobsen, det er som en eneste stor kjærlighetserklæring, til publikum og til et langt liv på scenen. Du kan oppleve Anne Marit Jacobsen på Drammens Teater 27. september. 


MARTE GERHARDSEN: Bestefar Einar MARTE GERHARDSEN: Bestefar Einar (OSLO) 15. september blir det NRK1-premiere på dokumentarfilmskaper Erling Borgens TV-serie om Einar Gerhardsen og hans epoke, en serie i fire deler. Marte er Einar Gerhardsens barnebarn. Her er hennes bestefar-minner.  


DET NORSKE TEATRET: Raskolnikov - liv og død og ei nistepakke DET NORSKE TEATRET: Raskolnikov - liv og død og ei nistepakke (OSLO). I Det Norske Teatrets forestilling Raskolnikov fikk vi blodige mord, blod og tårer og annen elendighet midt i ansiktet. Det ble ikke spart ikke på effektene. Det ble en sanseløs og vill reise gjennom hovedpersonen Raskolnikovs dramatiske verden. Siste forestilling 31. oktober. 


LARS LAGERBÄCK: Jeg er en hardhudet mann LARS LAGERBÄCK: Jeg er en hardhudet mann

(OSLO) EM-kvalifiseringen i fotball godt i gang. 8. september spiller Norge mot Sverige på Friends Arena i Stockholm. Den norske treneren Lars Lagerbäck trodde så sterkt på det norske landslaget at han ville avslutte karrieren sammen med de norske spillerne. Vil han lykkes med å komme til EM eller tar han seg vann over hodet? Se hva som skjedde de første EM-kvalifiseringene - og hvilke kamper som står igjen.

 


KARL SUNDBY: Mine skyggesider KARL SUNDBY: Mine skyggesider

(OSLO) Livssituasjonen vår gjorde at min barndom ble forvirrende og utrygg, jeg ble en rastløs og bråkete guttunge. Nå er jeg bare bråkete. Nå har Karl Sundby sin egen utstilling på Galleri Sagene Samfunnshus. Svarte svaner har han kalt utstillingen og er et minne om kona Linda.

. 


THORBJØRN BERNTSEN: Greier ikke å holde kjeft THORBJØRN BERNTSEN: Greier ikke å holde kjeft (SØRUMSAND) Han er Leppa fra Grorud, han er politikeren som var så tøff i kjeften at det halve kunne holde. Derfor mener noen at Thorbjørn Berntsen har tatt en alt for stor plass i det norske politiske landskapet. - Jeg greier ikke å holde kjeft, veit du, sier han. – Og hvis folk ikke skjønner det jeg sier, da kan jeg liksågodt holde kjeft. 


SVEIN TINDBERG OG ABRAHAMS BARN: En historie om myter og legender SVEIN TINDBERG OG ABRAHAMS BARN: En historie om myter og legender

(OSLO) Gikk du glipp av Svein Tindberg og Abrahams barn på Det Norske Teatret? En forestilling om tre verdensreligionene som møtes og vår kulturs stamfedre? Nå er det mulighet til å se denne fantastiske forestillingen 4/9, 25/9, 15/10, 17/10 og 2/11 2019.

 


DET NORSKE TEATRET. Komikeren Bjarte Tjøstheim om å leve med angsten DET NORSKE TEATRET. Komikeren Bjarte Tjøstheim om å leve med angsten (OSLO) Teaterstykket «Det går betre no» på Det Norske Teatret, av og med komikeren Bjarte Tjøstheim, ble ikke det showet mange ønsket å le av. Det ble det stikk motsatte. Siste forestilling før jul: 21. desember 2019.
 


ATTENTATET 22. JULI 2011: De overlevde terror-bomben ATTENTATET 22. JULI 2011: De overlevde terror-bomben

(OSLO) 22. juli 2011. Da det smalt, raste tusen tanker gjennom hodene til Nille Lauvås og Harald Føsker. Det gikk ikke mange sekundene før de skjønte at det var et terrorangrep mot regjeringskvartalet i Oslo.

 


8 ÅR SIDEN UTØYA: Vi glemmer aldri vårt barnebarn Andreas 8 ÅR SIDEN UTØYA: Vi glemmer aldri vårt barnebarn Andreas

(SARPSBORG) Vi ble heldigvis ikke fanget av bitterhet da 18 år gamle Andreas ble drept på Utøya 22. juli 2011, sier besteforeldrene Gerd Sonja, Leif Georg og May Evy. 

 


TERJE FORMO: Feirer 30 år med Kaptein Sabeltann TERJE FORMO: Feirer 30 år med Kaptein Sabeltann (KRISTIANSAND) Terje Formo satt og jobbet med en tegning av noen av rollefigurene han skulle skrive om. - Mens jeg fargela, dukket navnet «Sabeltann» opp i hodet mitt. Hver dag i 2019, fra 5. juli til 31. juli, kl.15.00, seiler Kongen på Havet, Kaptein Sabeltann, inn i Kjuttaviga i Dyreparken i Kristiansand for å bli hedret av små og store sjørøvere. Og om kvelden spilles forestillingen Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels Skatt. 


HANS-OLE SVEIA: Drammens-prest med togdilla HANS-OLE SVEIA: Drammens-prest med togdilla

(DRAMMEN) Drammenskaren Hans-Ole Sveia ble prest på Støren. Han har en underlig hobby. Han har 5000 slides av lokomotiv, godsvogner, personvogner, skiftetraktorer og rutebøker og notisbøker er stablet langs veggene. De er nøye sortert. 

 


«« First « Previous |1 2 3 4 5 6 7 8 9 | Last ››   

VisitDRAMMEN


Telefon 32 23 40 70
Mobil 95 07 48 51

Epost post@visitdrammen.no

Redaksjonen

Øyvind Risvik 

Telefon + 47 909 11 326 
mail@risvikmedia.no

Annonser

Geir Dahl

Telefon + 47 950 74 851

post@visitdrammen.no


Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Visit Media AS

Tlf 977 50 909

Epost post@visitdrammen.no
Web visitdrammen.no